Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Centrotool Hegesztőgép I-MIG 400-4 SYN CW IQ LINE Centroweld

Egységár (darab):
Bruttó: 1.926.422 Ft
Nettó: 1.516.868 Ft
Cikkszám:
CW-IQIMIG400-4CWSYN
Márka:
Centrotool
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Centroweld Hegesztőgépek

Leírás

A Centroweld IQ LINE egy európai gyártású hegesztőgép- család, amely a legnehezebb ipari körülményekre lett kifejlesztve. Ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa számítását egy új hegesztőgép kiválasztásakor, két fő irányvonalat követve alakítottuk ki portfóliónkat.

A T-MIG elnevezésűeket azoknak ajánljuk, akik szerint a hagyományos, transzformátoros hegesztőgép a megoldás. A T-MIG- ek manuális, fokozatkapcsolós vagy szinergikus változatban készülnek. Az I-MIG hegesztőgépeinket pedig olyan szakembereknek kínáljuk, akik az inverteres berendezésekre esküsznek. Itt szintén választható az alap manuális, a szinergikus, valamint az impulzus változat is. MULTIMIG- ünk pedig egy olyan kombinált, színes kijelzős, magyar nyelvű hegesztőgép, amellyel minden hegesztési folyamat elvégezhető, könnyű tömege miatt pedig kifejezetten külsö munkákra ajánljuk, de természetesen műhelykörülmények között is megállja a helyét.

- - - - -

A Centroweld I-MIG 400-4 SYN CW IQ LINE egy inverteres, kompakt szinergikus, fogyóelektródás (MIG/MAG) és MMA hegesztőgép. Állítható szinergikus vagy kézi üzemmód. Digitális kijelző. Azonnal előhívható job- ok száma: 5. Elmenthető job- ok száma: 99. Kiváló hegesztési tulajdonságok vegyes vagy CO2 gázzal. Folyamatos feszültségszabályozás. 2/4/4spec ütem. Állítható elő- és utó gázáramlás, visszaégés, induló sebesség. 4 görgős huzaltoló. MMA mód: D 5,0 mm- es elektródáig, valamint gyökfaragó mód (400A). 100%- os bekapcsolási idővel (40°C, 10 min) 400A! Vízhűtésű. Munkakábel csatlakozó: euro. Cseh gyártmány.

- Fogyóelektródás, vízhűtéses, kompakt szinergikus hegesztőgép

- 100%-os bekapcsolási idő

- 4 görgős huzaltoló

- Ipari felhasználásra

- Max. 15kg-os tekercs használat (300mm)

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

AEG és Ryobi termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Makita termékek
Használt gépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Termékajánló