Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Goldentools.hu Onódi-Szerszám üzlet

Bajai Szerszámkereskedés bemutatása
2024. május 28. 15:36

Fedezd fel a minőségi szerszámok világát az Onódi-Szerszám üzletben!

Baja városában található egy igazi kincsesbánya mindazok számára, akik megbízható és professzionális szerszámokat keresnek. Az Onódi-Szerszám üzlet, mely a Szabadság út 25. szám alatt található, nem csupán egy szerszámüzlet – hanem a minőség és szakértelem otthona. Az üzlet telefonos elérhetősége a 06706167222-es számon, valamint online is böngészhetünk kínálatukban a www.goldentools.hu webáruházon keresztül.


Széles termékkínálat a legjobb márkákból

Az Onódi-Szerszám üzlet a legkülönfélébb ipari és kézi szerszámok széles választékát kínálja, melyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, legyen szó otthoni barkácsolásról vagy professzionális ipari munkáról. A főbb márkák közé tartoznak a Kingtony, AEG, Hoteche, Abraboro, Keyang, Makita, Hikoki, Omer, Centroweld, Mastroweld, és Flex. Ezek a márkák mind világszerte elismertek megbízhatóságukról és tartósságukról, így biztosak lehetünk benne, hogy bármelyik terméket is választjuk, hosszú távon elégedettek leszünk vele.

Kingtony – Precíziós kéziszerszámok

A Kingtony márka főként kiváló minőségű kéziszerszámokat kínál, melyek tökéletesek a mindennapi javítási és szerelési munkákhoz. Legyen szó csavarhúzóról, fogóról vagy dugókulcsról, a Kingtony termékei garantáltan nem hagynak cserben.

AEG – Innováció és teljesítmény

Az AEG elektromos szerszámai híresek az innovációjukról és a teljesítményükről. Az AEG fúrók, csavarozók és sarokcsiszolók különösen népszerűek a szakemberek körében, hiszen megbízhatóak és könnyen kezelhetők.

Makita és Hikoki – Professzionális megoldások

A Makita és a Hikoki szerszámok a professzionális felhasználók körében ismertek. Ezek a márkák magas teljesítményű gépeket kínálnak, amelyek bármilyen kihívást képesek leküzdeni. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy karbantartási munkákról, a Makita és Hikoki termékei biztosítják a szükséges erőt és megbízhatóságot.

Bérgépkölcsönzés – Rugalmasság és kényelem

Az Onódi-Szerszám üzlet egyik különleges szolgáltatása a bérgépkölcsönzés. Ez a lehetőség rendkívül hasznos mindazok számára, akik csak időszakosan, egy-egy projekthez szükséges gépeket szeretnének használni anélkül, hogy megvásárolnák azokat. A bérgépkölcsönzés segítségével a legmodernebb és legjobban karbantartott eszközökhöz juthatunk hozzá, anélkül, hogy hosszú távú beruházásba kellene fektetnünk.

Kisgépszervíz – Megbízhatóság és gyorsaság

Az üzlet nem csak értékesítéssel és kölcsönzéssel foglalkozik, hanem kisgépszervízzel is. Ha bármilyen probléma adódna a szerszámokkal, az Onódi-Szerszám üzlet szervizszolgáltatása gyors és hatékony megoldást kínál. A szakértő csapat rövid időn belül megjavítja a hibás gépeket, így nem kell hosszú ideig nélkülözni a fontos eszközöket.

Szerszám élezés - Precíz vágás 

Akár 3-4 Munkanapon belül képesek vagyunk elkészíteni bármely Szalagfűrészlap, körfűrészlap, gyalukés, marófej, hagyományos kés, valamint kerti szerszámok élezését is. 
 

 

Online vásárlás – Kényelmes és egyszerű

A modern kor elvárásainak megfelelően az Onódi-Szerszám üzlet webáruházat is üzemeltet, ahol könnyedén böngészhetjük és megvásárolhatjuk a kínálatban szereplő termékeket. A www.goldentools.hu oldalon részletes termékleírások és képek segítik a vásárlást, így biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb szerszámot. Az online vásárlás kényelme különösen fontos lehet azok számára, akiknek nincs lehetőségük személyesen ellátogatni az üzletbe.

Vásárlói elégedettség és szakértelem

Az Onódi-Szerszám üzlet filozófiájának középpontjában a vásárlói elégedettség áll. Az üzlet munkatársai magasan képzett szakemberek, akik készséggel segítenek bármilyen kérdésben, legyen szó termékválasztásról vagy műszaki tanácsadásról. Az üzletben nem csak vásárolni lehet, hanem értékes információkat és tanácsokat is kapni, melyek megkönnyítik a megfelelő szerszám kiválasztását és használatát.

Hogyan találhatod meg őket?

Az Onódi-Szerszám üzlet könnyen megközelíthető Baja városában, a Szabadság út 25. szám alatt. Az üzlet nyitvatartási ideje alatt bármikor betérhetsz, és személyesen is megtekintheted a termékkínálatot. Az üzlet munkatársai barátságosak és segítőkészek, így biztosan kellemes élményben lesz részed.

Ha további információra van szükséged, vagy kérdéseid merülnének fel, bátran hívd őket a 06706167222-es telefonszámon. Az üzlet online elérhetősége, a www.goldentools.hu, ahol bármikor böngészheted a legújabb termékeket és akciókat.

Összegzés

Az Onódi-Szerszám üzlet nem csak egy szerszámüzlet, hanem egy hely, ahol a minőség és a szakértelem találkozik. Legyen szó professzionális ipari munkáról vagy otthoni barkácsolásról, itt biztosan megtalálod a szükséges eszközöket és gépeket. A széles termékkínálat, a megbízható márkák és a kiegészítő szolgáltatások, mint a szerszám élezés, bérgépkölcsönzés és a kisgépszervíz, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Onódi-Szerszám üzlet kiemelkedjen a versenytársak közül.

Ne habozz, látogass el Bajára, a Szabadság út 25. szám alá, vagy böngéssz a www.goldentools.hu oldalon, és fedezd fel a minőségi szerszámok világát! Az Onódi-Szerszám üzletben biztosan megtalálod azt, amire szükséged van a munkádhoz, legyen szó bármilyen kihívásról.

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

AEG és Ryobi termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Makita termékek
Használt gépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Termékajánló